Google Pixel 2'de sorunlar bitmiyor!

Google Pixel 2'de yeni bir sorun ortaya çıktı!

Google'ın amiral gemisi telefonu Pixel 2'de sorunların ardı arkası kesilmiyor. Telefonun piyasaya sunulmasından bu zamana kadar; ekranda OLED yanması, hoparlör cızırtısı ve son olarak da parmak izi okuyucusunun Android 8.1 ile yavaşlama sorunu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise 3.5 mm'den USB Type-C dönüştürücü de sorun yaşandı.

Bildiğiniz gibi Pixel 2 modelinde aynı iPhone 7'de olduğu gibi 3.5 mm kulaklık girişine yer verilmemiş ve bunun yerine USB Type-C'den ses çıkışı alma seçeneği sunulmuştu. Google da bunun için Pixel 2'nin kutu içeriğine 3.5 mm to Type-C adaptörü koymuştu. Ancak aktarılan son şikayetlere göre bu adaptör Android 8.1 ile çalışmamaya başladı.

Çeşitli forumlarda bu sorunun elle düzeltilebileceği söyleniyor. Eğer Pixel 2 sahibiyseniz ve 3.5 mm kulaklıklarınızı kullanmak istiyorsanız; Ayarlar -> Sistem -> Telefon hakkında -> Yapı numarası üzerine 7 kez dokunun. 

Bu işlemi tamamladıktan sonra; Ayarlar -> Sistem -> Geliştirici Seçenekleri -> Ağ İletişimi -> USB yapılandırmasını seçin ve sonra Ses Kaynağı seçeneklerine gidin.

Bu bölümden ayarlamalar yaparak 3.5 mm to Type-C adaptörünüzü tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.

Galaxy S9 yine sızdırıldı!
iPhone X'in iki katı fiyat ile Note 8 geliyor!
Huawei'den göz alıcı etkinlik: MateBook X Pro, MatePad, giyilebilir ürünler ve dahası
Sonraki Haber