HTC'nin Jelly Bean'lu telefonunun test sonuçları!

HTC'nin Tegra 3+ çipset ve Jelly Bean'lu akıllı telefonuna ait test sonucu yayınlandı

HTC'nin Tegra 3+ çipsetli akıllı telefonunu bir süre önce T-Mobile operatörüyle piyasaya sürüleceği iddia edilmişti. Şimdi cihaza ait test sonucu internette yayınlandı. PM63100 model numarasıyla gelecek cihazın AT&T ile çıkış yapacağı söyleniyor.

Telefonun 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olduğu biliniyor. NVIDIA'nın Full HD 1080p ekran ve 4G LTE iletişim teknolojisi desteğini beraberinde getiren teelfon 1.7GHz hızındaki 4+1 çekirdekli Tegra 3+ çipsetten gücünü alıyor. Cihazda, Google'ın son Android versiyonu, Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemi yüklü olduğu iddia ediliyor.

HTC PM63100, NenaMark2  testini  58.50 fps ile bitirdi. Cihaz bu sonuç ile 40-50 fps arası bir sonuç elde eden Tegra 3'lü modellerden çok daha iyi bir grafik performansı sunacak. Ancak bu sonuç ile sadece Adreno 225'e erişebiliyor. Fakat Tegra 3 optimizeli oyunları daha akıcı bir şekilde çalıştıracak gibi görünüyor.

Akıllı telefona listede Evitare_UL kod adı verilmiş. Cihaz muhtemelen T-Mobile için çıkacak ve HTC Era 42'nin AT&T sürümü olacak. Firmanın uluslararası bir versiyon üzerinde çalışıp çalışmadığı henüz bilinmiyor.

Facebook iOS uygulaması ile mesajını kaydet sonra oku!
Android uygulamalarınızı çoklu silin!
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber