Huawei FreeBuds ailesini güncelliyor

Teknoloji firması Huawei FreeBuds kulaklık ailesine yeni bir model daha ekliyor. Modelle ilgili ilk ipuçları da geldi.

Cep telefonlarıyla tanıdığımız Huawei, aynı zamanda farklı teknolojik cihazlar da geliştiriyor. Bunlardan biri olan FreeBuds kablosuz kulaklık modelleri firmanın önem verdiği kategorilerden biri. Bu kategoride farklı ürünleri bulunan markanın yeni bir modeli daha geliyor. Bizzat Huawei tarafından Twitter hesaplarında açıklanan bilgiye göre FreeBuds ailesine yeni bir model katılacak.

Huawei FreeBuds ailesini güncelliyor

Şirketin Kirin teknolojisini kullanacak olan bu yeni kulaklıkların yine kablosuz bir model olması bekleniyor. Firma Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan IFA fuarında tanıtacağı yeni bir kulaklığın da ipuçlarını verdi.

Dairesel bir kutuya sahip olması beklenen kulaklıklar FreeBuds modellerinde olduğu gibi bu kutu üzerinden şarj edilecek gibi görünüyor. Yeni modeller FreeBuds gibi kulak içine takılıp AirPods benzeri bir tasarımla gelebileceği gibi tamamen kulak içine giren modellerden de olabilir.

Henüz net bir bilginin gelmediği yeni nesil FreeBuds kulaklıkla ilgili daha fazla bilginin bulunmadığını belirtelim. Ülkemizde de satılan FreeBuds modellerinden Lite sürümü bize teste gelmiş ve bir kutu açılım videosu çekmiştik. O videoyu aşağıda izleyebilirsiniz:

Samsung Galaxy M30s özellikleri ortaya çıktı
Apple o iPhone modellerinin fişini çekiyor
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber