İndirime giren realme modelleri: Son fırsatlar!

Bugün sizlerle beraber indirime giren realme akıllı telefon modellerini inceliyor olacağız. Haydi hemen başlayalım!

Akıllı telefon pazarında kendisini kabul ettirmeyi başaran realme bildiğiniz gibi Oppo’nun alt markası olarak hizmet veriyor. Xiaomi’nin Redmi modelleri ile başa baş mücadele etmeyi başaran realme, kısa zaman önce gözünü daha da yükseklere dikmişti. Markanın amiral gemisi katili olarak nitelendirilen telefonlar üretecek olması biz tüketiciler için oldukça iyi bir durum. Zira sizin de bildiğiniz üzere rekabet her zaman iyidir.

İndirime giren realme modelleri: Son fırsatlar!

Döviz kurundaki dalgalanma yüzünden ülkemizdeki teknolojik ürünlerin fiyatları da oldukça yükseldi. Bu durumdan şikayetçi olsak da zaman zaman indirime giren telefon modelleri de var. Piyasa koşullarında telefonları zaten uygun fiyatlı olan realme krizi fırsata çevirirse satışlarını daha da arttırabilir. Çünkü ülkemizde ucuza telefon satın almaya meyilli büyük bir kitle mevcut. Ucuz dediysek ülke şartlarındaki ucuzluktan bahsediyoruz tabii.

2021 yılının son günlerine girdiğimiz şu zamanlarda realme akıllı telefon modellerine güzel indirim fırsatları oluştu. Eğer siz de bu indirimlerden yararlanmak istiyorsanız, en doğru yerdesiniz. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri hazırladığımız liste ile baş başa bırakmış olalım. İşte detaylar!

realme C2 32 GB

Fiyatı: 1.973,06 TL

Popüler Haberler