iOS 8 ile Gelen Yenilikler: FaceTime Audio çoklu görüşme özelliği

iOS 8'in özellikleri.ni tanıtmaya devam ediyoruz

Apple'ın 2 Haziranda lansmanını yaptığı iOS 8 işletim sisteminin ayrıntılarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Apple'ın 2010 yılında WWDC Geliiştiriciler Konferansında tanıttığı FaceTime uygulaması Mac PC'lerin birbirleriyle aralarında videolu görüşme yapılabilmesine olanak sağlıyordu. Daha sonra iOS 5 ile birlikte FaceTime uygulaması iPhone ve iPad içinde sunulmuştu. İlk versiyonu sadece Wi-Fi üzerinden görüşme yapılabilmesine olanak sağlıyordu ama iOS 5'in JailBreak yapılmasıyla birlikte FaceTime 3G üzerinden de çalışmaya başlamıştı. iOS 6 ile birlilte FaceTime standart olarak3G görüşmelere destek vermeye başlamıştı.

iOS 7 ile birlikte FaceTime programına sadece sesli görüşme yapabilme eklenmişti ve adı FaceTime Audio olmuştu. Artık internet üzerinden sadece sesle görüşme yaparak kotanızın korunmasını amaçlıyordu. iOS 8 ile birlikte FaceTime Audio'ya grup olarak sesli görüşme yapma imkanı da sunulmaya başlayacak. 

Akıllı telefonların bir kaç yıl sonra GSM Operatörlerinden sadece internet kullanmaya başlayacağı öngörülerinin böylece ne denli haklı olduğunu görebilmekteyiz. iOS 8'in yeni özelliklerini nasıl buluyorsunuz; Android işletim sistemini bırakıp iOS 8 işletim sistemine geçer misiniz?

iPhone 6 için söylenmiş en iddialı özellikler
Apple iOS 8 için bünyesine yeni şirketler katmaya devam ediyor!
Samsung Apple’ı yine tokatladı! İşte 2024’ün lideri!
Sonraki Haber