iPhone 13 tamamen sızdırıldı! İşte tüm özellikler

Yeni bir iPhone satın almak üzere misiniz? Bu haberi okumadan yapmayın.

 Apple'ın her yıl olduğu gibi önümüzdeki ay yeni modellerini duyurmasını bekliyoruz. En yeni ve en iyilerle ilgilenmeseniz bile, şirket genellikle yeni ürünün yanı sıra bazı eski modellerin fiyatını da düşürür. Bu nedenle yeni bir iphone alacaksanız biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır.

Apple, önümüzde ki günlerde yeni telefonunun bilgilerini piyasaya sürecek. Peki bu telefonun ilk olarak, adı ne olacak? iPhone 13 mü? Apple, iPhone 11S'yi atlayıp 12'ye geçtiğinden, bu muhtemel bir gibi duruyor.

Bazıları, bazı gökdelenlerin 13. katı atlama şekli gibi 13 rakamının uğursuzluğuna inanma gibi batıl inançlar nedeniyle Apple'ın bu sayıdan uzak durabileceğini varsayıyor. Kullanılmış elektronik satıcısı Sell Cell tarafından 3.000 Apple kullanıcısıyla yapılan bir anket, iPhone 13'ün %18'lik bir pay alacağını ortaya koydu. Ancak Apple, iOS 13 yazılımını adlandırmaktan veya 13 inç MacBook satmaktan çekinmiyor. O halde yeni telefonun adı İphone 13 olabilir mi bizde merakla bekliyoruz. İPhone 13, iPhone 12S, iPhone 2021 ve hatta iPhone (15. nesil) olsun, bu yıl birkaç yeni model olacak. Gelecek cihazdan beklentiler neler olacak?

Popüler Haberler