Magic 3.1 alacak Honor modelleri

Huawei, Magic 3.1 arayüzünü alacak olan Honor modellerini açıkladı. İşte önümüzdeki günlerde Magic 3.1 alacak Honor modelleri.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Honor, Huawei’nin yan kuruluşlarından birisi. Ülkemizde de kurumsal olarak faaliyetlerini sürdüren Honor, uygun etikete sahip ürünleri sayesinde kısa sürede geniş bir kitleye ulaşmayı başardı.

Magic 3.1 alacak Honor modelleri

Sadece Türkiye’de değil pek çok pazarda geniş kitlelere ulaşan Honor, neredeyse toplam Huawei satışlarının yarısını oluşturuyor.

Honor genel anlamda Huawei temelli bir firma olsa da bazı konularda bağımsızlığını ilan etmiş durumda. Bunlardan birisi de arayüz. Bilindiği üzere Huawei modellerinde EMUI arayüzü kullanılıyor. Hatta bu arayüz bazı Honor modellerinde de tercih edilmekte.

Fakat Honor modellerinin geneli Magic arayüzünü kullanıyor. Nitekim bu arayüz önümüzdeki günlerde yeni bir güncelleme daha alacak. Magic 3.1 arayüzü ile Honor kullanıcıları pek çok yeniliğe kavuşmuş olacaklar. Peki hangi Honor modelleri Magic 3.1 güncellemesini alacak?

Huawei geçtiğimiz günlerde Magic 3.1 arayüz güncellemesi alacak Honor modelleri için bir liste yayınladı. Dilerseniz bu listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tekrardan dip not olarak belirtelim. Bazı Honor modelleri Magic yerine EMUI arayüzünü kullanıyor. Dolayısıyla kullandığını telefonun arayüzünü kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Eğer EMUI arayüzü kullanan bir Honor sahibiyseniz boşuna Magic güncellemesi beklemeyin.

İşte Magic 3.1 alacak Honor modelleri

Popüler Haberler