Nokia 9 arka yüzünde 7 kamera ile gelebilir!

Bir süredir geliştirilmekte olan Nokia 9 ile ilgili arka yüzünde 7 kamera olacağı iddia edildi.

Bir dönemin efsane markası olan ve bugünlerde Çinli HMD Global tarafından üretilen Nokia'nın yeni telefonu ile ilgili iddiaların arı arkası kesilmiyor. Daha önce arka yüzünde 5 kamera olacağı iddia edilen telefonla ilgili şimdi de 7 kamera iddiaları dolaşmaya başladı. Üstelik bu iddialar fotoğraflarla da destekleniyor.

Nokia 9 arka yüzünde 7 kamera ile gelebilir!

Nokiapoweruser.com sitesinde yayınlanan haber ve fotoğraflara göre Nokia 9'un arka yüzünde tam 7 kamera olacak. Arka yüzü adeta kameraya boğan bu tasarım fotoğraflarla da net olarak görülüyor. Tasarımdan anlaşıldığı kadarıyla arka yüzdeki kameralar dairesel olarak sıralanmış 6 kamera ve bu kameraların ortasında bir kamera ile taçlandırılmış.

Fotoğraflarda telefonun sadece kamerası değil, ön yüzü, yan yüzü, birçok detayları gösteren detaylar da net bir şekilde görülüyor. Ön yüzünde çentik bulunmayan telefonun USB Type-C bağlantısı kullandığı da anlaşılıyor.

Ayrıca fotoğraf detaylarında firmanın bir diğer telefonu Nokia 8 ile ilgili görüntüler de yer alıyor. 5.3 inç ekranlı bu modelin de Nokia 9 ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Nokia 9 detayları

Bu fotoğrafların gerçekliği tartışılır olsa da Nokia 9'un en az 5 arka kamerayla geleceği neredeyse kesinleşti. Ayrıca telefonda Snapdragon 845, ekrandan parmak izi okuma, 5.9 inç QHD OLED ekran gibi özelliklerin yer alacağı da tahmin ediliyor.

Huawei P Smart 2019 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri
Galaxy A9 ile Mate 20 Pro kameralarını karşılaştırdık (Video)
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber