Nokia'dan yepyeni bir bulut teknolojisi:

Nokia'nın akıllı telefonlar için düşündüğü bulut teknolojisinin ilk videosu geldi!

Mobil sektörün zamanında sayılı firmalarından olan, hatta dünyada en iyi telefonları ürettiği bir dönem geçiren Nokia şu sıralar, akıllı telefon dünyasında geride kalmakta. Firma, geçtiğimiz aylar içerisinde, 2012'ye ilk girildiğinde müthiş bir hızla projeler geliştirerek, bu maraton koşusunda rakiplerine yetişmeye çalışıyordu.

Nihayet  bunu ufak çapta da olsa başardı diyebiliriz. Özellikle geliştirdiği son akıllı telefonlarından örnek verecek olursak Lumia 900 tüm dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından beğenilerek kullanılmaya başlandı bile. Nokia son amiral gemisinden önce ise değişik bir telefon daha üretmişti. Sizlere haberlerini sık sık sunduğumuz 41 MegaPiksel'lik Pureview 808'de bu telefonlardan birisi. Aslında Nokia akıllı telefon sektörü için son derece gerekli bir firma. Sıradan akıllı telefonların dışına çıkarak geliştirdiği tasarım ve özelliklerle, kullanıcılara sıradışı akıllı telefonlar sunuyor.


Projelerine hala, hız kesmeden devam eden Nokia'nın geçtiğimiz saatlerde yine akıllı telefonlar üzerine düşündüğü bulut teknolojisi AIR'e ait yepyeni bir video geldi.  AIR, geçtiğimiz haftalarda Nokia tarafından ilk duyurulduğunda fazla ses getirmemiş, kullanıcılar ve şirket üzerinde tepkimeye uğramamıştı.


Henüz detaylarının da yeni geldiği Nokia AIR ile alakalı yayınlanan bu video yeni bulut teknolojisi ile alakalı olarak kafalarda beliren soru işaretlerini bir nebze olsa da ortadan kaldırmayı başardı diyebiliriz. Gelin isterseniz hemen videomuza geçelim:

Android İçin Flipboard -İnceleme
Sony Xperia Ion -Ön İnceleme
Opel Frontera EV fiyatıyla göz kamaştırıyor, sadece 700 bin TL
Sonraki Haber