OnePlus 6T tüm detayları sızdı

Yeni cep telefonu modeli OnePlus 6T, internete düşen tüm detayları ile ortaya çıktı.

Amiral gemisi katili olarak tanımlanan ve Çinli üreticinin en yeni telefonu olacak OnePlus 6T'nin detayları internete düşen bilgilerle neredeyse kesinleşti. 30 Ekim'de Apple'ın yapacağı etkinlik nedeniyle tanıtım tarihi değişen telefon gelişmiş özellikler sunuyor.

OnePlus 6T tüm detayları sızdı

Telefonun internete düşen ve teknik verilerini içeren bir bilgi dökümanında yer alan bilgilerine göre 6.4 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel ekranı, Android 9.0 Pie işletim sistemi, 128 GB depolama alanı, 16 + 20 Megapiksel çözünürlüklü ana kamera, 4K video 60 fps kayıt özelliği, 20 Megapiksel ön kamera, Snapdragon 845 işlemci, Adreno 630 GPU; 8 GB RAM ve 3700 mAh pil gibi özellikleri bulunacak. Telefonda farklı RAM ve depolama kapasitesi seçeneklerinin olacağını da belirtelim.

Ishan Agarwal tarafından paylaşılan bu sızıntıda telefonun tüm özellikleri net bir şekilde görülüyor. Ayrıca yine aynı paylaşımlarda telefonun reklam görselleri de yer alıyor. Bu görsellerden anlaşıldığına göre OnePlus 6T'de Huawei Mate 20 Pro'da olduğu gibi ekrandan parmak izi okuma teknolojisi yer alıyor. Telefonla ilgili bir diğer bilgi ise ekran teknoloji olarak AMOLED kullanacağı.

OnePlus 6T fiyatı da sızdı

Yeni telefon modelinin fiyatı da sızan bilgiler arasında yer alıyor. Bunü göre telefonun 6 GB RAM, 128 GB depolama seçeneğine sahip sürümü 520 dolar fiyat etiketi ile satılacak. 8 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneğine sahip olan sürümün fiyatı ise 615 dolar olacak. Ancak bu fiyatların Hindistan için geçerli olduğunu belirtelim.

Huawei'den Apple ve Samsung'a gönderme
Türkiye’de iPhone X ile çekilen ilk video klip!
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber