Poco modellerinin fiyatı düştü! İşte ucuzlayan modeller!

Xiaomi'nin yan markalarından biri olan Poco'nun fiyatları önemli ölçüde düştü! İşte tüm detaylar.

Türkiye'de fiyat performans modeli denildiğinde akla gelen ilk modellerden birisi de şüphesiz Poco olacaktır. Xiaomi imzası taşıyan Poco modelleri genel itibariyle yüksek kaliteyi uygun fiyata sunmaya çalışan modeller oluyor. Peki ama Poco bunu nasıl yapıyor? Tabi ki bazı premium özellikleri cihazlardan çıkartarak.

Örneğin Poco modellerinin pek çoğunda suya ve toza dayanıklılık su sıçraması seviyesindedir. Yani öyle üstün bir koruma söz konusu değildir. Ya da kablosuz şarj desteği yoktur. Zaten günümüzde bu özelliğin öyle aman aman çok gerekli olduğu da söylenemez. Ekran koruma tarafında da Corning Gorilla Glass'ın son teknolojisi yerine 3. jenerasyon koruması kullanılır.

Böylece yonga seti, RAM ve depolama gibi alanlardan kesinti yapmadan telefonun fiyatı da düşürülmüş olur. Fakat şu sıralar Poco modellerinin genelinde ekstra bir indirim söz konusu. Bu fiyat düşüşünün sebebini ise bilmiyoruz. Dilerseniz aşağıdan fiyatlara göz atabilirsiniz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Fiyatları belirlerken Poco Türkiye garantili ürünleri baz aldık.

Popüler Haberler