Samsung Galaxy S III'ün son görüntüleri

Samsung Galaxy S III'e ait olduğu söylenen son görüntüler yayınlandı.

3 Mayısta tanıtılacak olan Samsung Galaxy S III'ün lansmanına iki gün kala SamMobile sitesinde Galaxy S III I9300'e ait olduğu söylenen görüntüler ortaya çıktı.

Galaxy S III'ün Android 4.0 ICS işletim sistemine sahip olacağı resimlerdeki görüntüsünden belli oluyor. Ayrıca resme göre Galaxy S III'ün tasarımı diğerlerine göre daha farklı duruyor. Kenarları yuvarlak ve alt kısmında menü butonları görünüyor.

Yayınlanan görüntüye göre telefonda LED ışığı bulunuyor.  LED ışığının bataryası için olduğu söyleniyor. Ayrıca telefonun kamerasının ise 12 megapiksel olacağı da diğer bir söylenti.

Diğer ayrıntılara bakıldığında telefonun GT-I9300 olduğu, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip olduğu görülüyor. Ayrıca tarih olarak 23 Nisan 2012 tarihinin görünmesi, bu görüntünün Galaxy S III′ün son hali olabileceği yönünde.

Ayrıca, söylentiler Samsung'un birden çok cihaz tanıtacağı yönünde. Diğer cihazın ise GT-I9800 modeline sahip olabilir deniyor. Galaxy S III ile ilgili ayrıntılar için bizi takip etmeye devam edin.

Samsung Windows Phone 8'li telefon çıkaracak!
LG, Windows Phone'yi bırakıyor
Huawei efsanesi geri döndü, zirveye yerleştiler
Sonraki Haber