Samsung, her ay 1 milyon Galaxy Note 8 satışı hedefliyor

iPad Mini'nin en büyük rakibi olarak gösterilen tabletten beklentiler bir hayli yüksek.

MWC 2013 etkinliği geride kalırken, üst düzey bir telefon duyurusu yapmayan Samsung’un etkinlik kapsamında kullanıcılara sunduğu dikkat çeken tek cihaz Galaxy Note 8 tableti olmuştu. 8-inç boyutunda HD çözünürlüklü ekrana sahip olan tablet 2GB RAM ve 4 çekirdekli Exynos işlemciden güç alıyor.

16/32GB dâhili depolama alanı, microSD kart desteği, 5MP arka ve 1.3MP çözünürlüklü ön kamera, geliştirilmiş S-Pen kalem deneyimi, sesli görüşme olanağı ve 4.600mAh kapasiteli pil tabletin öne çıkan diğer teknik unsurlarını sergiliyor. Galaxy Note ve Galaxy Note 10.1 arasındaki boşluğu 8-inçlik bir tablet ile dolduran Samsung, Digitimes’ın iddiasına göre yeni tabletinden bir hayli umutlu. Android cephesinde bir numaralı tablet üreticisi olan Samsung’un her ay 1 milyon satış hedeflediği bildiriliyor.

2011 yılı ekiminde satışa başlayan Galaxy Note, 2012 yılı ağustos döneminde 10 milyon satış rakamına ulaşmış ve aylık 900 bin satışa ulaşmıştı. Galaxy Note II’nin ise 3 aylık gibi bir sürede 5 milyon satışa ulaştığı ön görüldüğünde yeni nesil tabletten her ay 1 milyon satış elde edilmesi ihtimal dahilinde görünüyor. Galaxy S serisinde olduğu gibi Note ailesinde de çıtayı sürekli yükselten Samsung, serinin 3. modelini eylül ayında IFA Berlin etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sunacak.

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 için Android 4.1.2 güncellemesi başladı
Telefonlar ve internete indirim geliyor!
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber