Xiaomi 12 Ultra kamera modülü belli oldu!

Xiaomi 12 Ultra hakkında detaylar netleşmeye başladı. Çinli teknoloji devinin yeni cihazının kamera detayları ve görselleri ortaya çıktı. İşte detaylar.

Geçen hafta, güvenilir bir kaynak olan Digital Chat Station, Xiaomi 12 Ultra'nın arka panelinde Leica'nın kırmızı logosuna sahip olacağını ortaya çıkardı. Şimdi, Xiaomi 12 Ultra hakkında fikir veren birkaç sızdırılmış görüntüye sahibiz.

Sızdırılan görseller, yaklaşan Xiaomi amiral gemisi telefonunun varsayılan tasarımını gösteriyor. Gösterilen görüntüler, iddia edilen 12 Ultra'nın kamera dizisi kesiklerinin daha önce sızdırılmış bir görüntüsüyle aynı. Sekiz kısma sahip olmasına rağmen, 12 Ultra dört arka kameraya sahip görünüyor. Önceki söylentiler, 12 Ultra'nın Mi 11 Ultra ile aynı üç kamerayı içereceğini öne sürüyordu, ancak görüntülerde gösterilen kamera dizisi göz önüne alındığında, dördüncü bir kamera var.

Xiaomi 12 Ultra kamera modülü belli oldu!

Zoutonus, ana kameranın 50MP olduğunu, periskop ve ultra geniş kameraların ise 48MP sensörler kullandığını bildiriyor. Bu arada, öne bakan kamera, 20MP sensörlü, ortalanmış bir delikli selfie kamerası olacak. 12 Ultra'nın, muhtemelen 120Hz yenileme hızı desteğiyle, büyük bir 6,6 inç kavisli kenarlı AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. 20:9 en boy oranı kullanan ve HDR 10+ desteğine sahip 1440 x 3200 piksel çözünürlüğe sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca çift hoparlör sistemi ve Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti de var. Xiaomi 12 Ultra'nın daha önce Mayıs ayında geleceği söylendi, ancak henüz 12 Ultra duyurusu yapılmadı. 

iPhone cihazlarda Type-C zorunlu oluyor! Tek tip giriş kesinleşti
Nothing Phone, iPhone'un en ciddi rakibi olabilir
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber