Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro'nun ilk fotoğrafı ortaya çıktı

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro olduğu iddia edilen bir görsel paylaşıldı. Eğer bu doğruysa telefonlar gerçekten de oldukça çık olacak!

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan Xiaomi, yeni amiral gemi modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Redmi adı altında ürettiği modelleri ile adından sıkça söz ettiren şirket, henüz tepe modelleri anlamında bir başarı kazanmış değil. Bu bakımdan Mi 11 ve Mi 11 Pro, Çin merkezli teknoloji devi için büyük önem taşıyor diyebiliriz. Son zamanlarda aile hakkında bazı iddialar çıkmıştı. Bu iddialara bir yenisi daha eklendi.

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro'nun ilk fotoğrafı ortaya çıktı

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro, herkesin merakla beklediği iki tepe modeli. Ailenin gücünü Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilen Snapdragon 875 yonga setinden alacağı kesin ve bu bağlamda telefonun oldukça güçlü olacağını net bir şekilde söyleyebiliriz. Belirtilenlere göre modeller 120 Hz ekran yenileme oranı ile gelecek ve 108MP'lik ana kameraya sahip olacak. Bunun haricinde cihazlar hakkında çok net bir bilgi elimizde bulunmuyor.

Ancak ortaya çıkan yeni bir fotoğraf, bizleri heyecanlandırmaya yetti. Zira bu fotoğrafın Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro modellerine ait olduğu ifade edildi. Yukarıda gördüğünüz görsel bu telefonlara mı aittir bilinmez ancak eğer öyleyse oldukça şık olduklarını ifade edebiliriz. Bakalım söz konusu cihazlar beklentileri karşılayabilecekler mi? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

İşte milli çip Çakıl! Qualcomm işine bak koçum
iPhone SE bekleyenlere üzücü haber!
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber