Yeni bir Xperia telefon daha mı?

Xperia telefonlar rekora koşuyor!

Sony Xperia ailesini genişletme konusunda sınır tanımıyor. Xperia'nın yeni modeli Sony C660X 'Yuga' olacak. Sony bu hafta içerisinde bile sadece 3 telefonunu daha duyurmuştu. Sony'nin yeni telefonlarını takip etmek gittikçe zorlaşıyor. Bu seferki ise Sony C660X Yuga olacak.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan telefonlar, Sony 150X, 160X ve C650X 'Odin' olmuştu. Yeni telefon Yuga'nın model numarasından C6603 olacağı belirtiliyor. Tahminler arasında bir de Yuga'nın işletim sistemiyle ilgili bilgiler yer alıyor. Sony yeni telefonlarında nihayet Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini yayınlamaya başladı. Phonearena'nın yaptığı habere göre telefon özel bir versiyonla 6 inç modelini çıkacarak ve 2 GB RAM'e sahip olacak.

Sony Yuga'nın da Android 4.1.1 ile gelmesi bekleniyor ve telefon 1.5 GHz işlemciye sahip olacak. Ancak yine de kesin bilgiler olmadığını belirtmekte fayda var. Telefon Snapdragon S4 çipsetiyle çalışacak. Yuga hakkında yayınlanan bilgiler doğrultusunda ekranının da 1080p olacağı biliniyor. Sony bu telefonun çıkış tarihi ya da fiyatı konusunda bilgi vermiyor fakat 2013 yılında geleceğini tahmin ediyoruz. Detaylar elimize ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Optimus 4X HD Jelly Bean'a yükseltilmeyecek mi?
Galaxy S3'e Jelly Bean beklerken o geldi!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber