2021 Dacia Sandero Ağustos ayına zamsız girdi! İşte güncel fiyatlar!

Ağustos ayında 4 farklı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Dacia Sandero bu defa zam görmedi!

Dacia Sandero ülkemizde ilk olarak Şubat ayında 141.900 TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu. Access, Essential, Comfort ve Stepway olmak üzere 4 ayrı model seçeneği ile kullanıcılarının beğenisine sunulan Dacia Sandero'nun en düşük opsiyona sahip Comfort 1.0 Sce 65 bg modeli Ağustos ayında 164 bin 900 TL'yi bulmuş durumda. Bu fiyat artışının en önemli sebeplerinden biri pandemi ve sonrasında yaşanan döviz kurlarındaki artış oldu, çip sorunu gibi etkenler ise fiyatların artmasına deyim yerindeyse tuz biber oldu. 

Son aylarda oldukça fazla zam gören model, Ağustos ayına yine Temmuz ayında olduğu gibi zamsız girdi. 164 bin 900 TL'lik fiyatı pahalı gibi görünse de, model yine de sınıfının en uygun fiyatlı araçlarından biri olmaya devam ediyor.

4 ayrı fiyat seçeneği ile satışa sunulan 2021 Dacia Sandero'nun en dolu paketi ise 211 bin 900 TL olarak Temmuz ayı fiyat listesindeki yerini alıyor.

Yenilenen tasarımda marka kimliğini tanımlayan yeni Y şeklindeki ışık imzalı farlar ve genişleyen omuzları ile daha güçlü ve modern bir görünüm kazanan yeni 2021 Dacia Sandero'nun yenilenen fiyatlarına gelin hep birlikte göz atalım.

İşte 2021 Dacia Sandero Haziran ayı fiyat listesi!

Popüler Haberler