2021 Renault Taliant Haziran ayı fiyatları belli oldu!

Yaklaşık 2 hafta önce Türkiye topraklarına giriş yapan 2021 Renault Taliant ilk zammını gördü! İşte yeni fiyat listesi!

Renault, Symbol modelinin halefi olan, yeni B segmenti sedan temsilcisi Taliant modelini yaklaşık 2 hafta önce 167 bin 900 TL lansman fiyatı ile Türkiye'de satışa sunmaya başlamıştı. Tailant'ın giriş seviye modeli ise şu anda 185 bin 900 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Nihayet Türkiye topraklarına giriş yapan model, dizayn olarak ön bölümde temel aldığı Clio 5 modeline oldukça benziyor. Ön bölümde yer alan krom süslemeler ve sis farları göz dolduruyor, modelin C formlu gündüz sürüş farları ile donatıldığını da ayrıca belirtelim. Arka bölümde ise yine C formlu bir stop lambası bulunuyor.

Donanımlara baktığımızda, tıpkı Symbol modelinde olduğu gibi Joy ve Touch paketlerinin sunulduğunu Taliant'ın boyutlarında bahsedecek olursak, Taliant Symbol'e göre 42 mm daha uzun, 113 mm daha geniş, 16 mm ise daha alçak olduğunu söyleyebiliriz.

Taliant'ın giriş seviyisi modelinde hız ayar ve sınırlayıcı (Cruise Control), Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS), Elektronik Denge Programı ve yokuş kalkış desteği (ESPHSA), Acil fren destek sistemi (AFUAFD), sürücü tarafı tek dokunuşlu elektrikli ön camlar, otomatik yanan farlar ve 15" kapaklı jant gibi donanımlara yer veren Renault, Joy paketinde ön sis farı, yedek lastik, arka park sensörü ve  CarPlay uyumlu 8" multimedya ekranını opsiyon olarak sunuyor.

Dilerseniz şimdi de 2021 Renault Taliant modelinin Haziran ayı fiyat seçeneklerine göz atalım.

Popüler Haberler