2021 Volkswagen Tiguan fiyatları düştü! Sınıfının kralı!

Yeni Volkswagen Tiguan fiyatlarında bir indirim daha yapıldı. İşte otomobilin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi.

C segmenti SUV modeli olan Volkswagen Tiguan, sınıfında en çok tutulan modellerden birisi olarak biliniyor. Makyajlı tasarımı ile beraber daha da yakışıklı olan aracın fiyatları, ÖTV düzenlemesi sonrasında herhangi bir değişime uğramadı. Ancak bu ay yaşanan gelişmelerin tüketicileri fazlasıyla mutlu edeceğini net bir şekilde söyleyebiliriz.

 2021 Volkswagen Tiguan fiyatları düştü! Sınıfının kralı!

Sıfır otomobil pazarındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ederken, güncel fiyatları da paylaşmış oluyoruz. Bu haberimizde de 2021 model yılını baz aldığımız Volkswagen Tiguan isimli aracın güncel fiyat listesini ve versiyon seçeneklerini sizlerle paylaşıyor olacağız. C segmenti bir SUV modeli olan Tiguan, son olarak giriş seviyesinde 495.000 TL’den alıcı buluyordu. Ancak Volkswagen tarafından bu ay başlatılan indirim kampanyası, Tiguan fiyatlarını da etkiledi.

Buna göre aracın giriş fiyatı, 495.000 TL’den 470.300 TL’ye kadar geriledi. Yani böylece modelin baz donanım seviyesinde yaklaşık olarak 25.000 TL’lik bir indirim yapıldı. Diğer donanım seviyelerinde de güzel fırsatların olduğunu söyleyebiliriz. Dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2021 Volkswagen Tiguan güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte aracın yeni fiyatları!

Popüler Haberler