Aston Martin DB11 V8 Shadow Edition tanıtıldı!

İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin, DB11 V8 Shadow Edition modelini tanıttı. Aracın görsellerini, fiyatını ve özelliklerini haberimizden hep birlikte inceleyelim.

İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin'in, dünya çapında 300 adet ile sınırlı bir şekilde satışa çıkacak olan DB11 Shadow Edition spor otomobil modeli, şimdiden lüks spor otomobil sektöründe Grand Tourer olarak adından söz ettirmeye başladı bile. Zira model, almış olduğu bir çok önemli ödülün yanı sıra, dünya çapında sayısı artan araç sahipleri ve grupları ile adeta aracın kapasitesinin ve cazibesinin kanıtı olarak gösteriliyor. Model DB11 Shadow Edition serisi ile, özenle seçilmiş stil eklemeleri sunarken, karanlık ve kararlı yeni bir stil olduğunu bizlere gösteriyor. Modelin bu anlamda cazibesini geliştirdiğini söyleyebiliriz.

DB11 Shadow Edition, V12 veya V8 ile güç alan serilere sahip olacak yeni model kullanıcılarına bir dizi yeni özellikler de vadediyor. Bu özellikler ise sırası ile şu şekilde karşımıza çıkıyor; paslanmaya ısıya ve kaplamaya olan dayanıklılığı artıran özel siyah anodize "Shadow Edition" yazılı kapı eşikleri, 20 inç parlak siyah yönlü alaşım jantlar, parlak siyah kaput üzeri bıçaklar, parlak siyah krom kanatlar ve yazılar, deri rengi ile uyumlu oldukça şık spor direksiyon.

DB11 Shadow Edition'ın üst cam bölgesi parlak siyah özelliklerini içeren bir paket mevcut, elbette bu paket isteğe bağlı. Standart gövde renkli panellerini parlak siyah olarak değiştiyor ve bu sayede Shadow Edition teması ile daha kapsamlı bir şekilde eşleşmiş oluyor. Model için seçim yapacak olan kullanıcılar, altı farklı dış renk tanımına sahip olan aracın renk temalarından birini seçerek otomobili kendilerine özgü şekilde dizayn edebilmeleri mümkün.

Elbette aracın fiyatını es geçmek olmaz. Aston Martin'in yeni DB11 Shadow Edition modeli, şu anda dünya çapında tüm Aston Martin bayilerinden sipariş edilebilir durumda. İki ayrı fiyata sahip modelin fiyat etiketleri ise şu şekilde;

DB11 V8 Coupe Shadow Edition fiyatı 243.795 $

DB11 V8 Volante Shadow Edition fiyatı 262.600 $

Dilerseniz şimdi de aracın görsellerine göz atalım;

Popüler Haberler