Dünyanın en pahalı 20 otomobili!

Dünyanın en pahalı otomobillerini sizler için bir araya getirdik.

Otomotiv endüstrisi 2. Dünya Savaşı'ndan sonra en etkili endüstri kollarından birisi olmuştur. Hayatımızı kolaylaştırmaya yönelik atılımlardan biri olarak öne çıkan otomobiller, zaman içerisinde öylesine gelişti ki; adeta insanlara keyif veren, yaşam tarzını belirleyen bir kimliğe sahip oldu.

Otomobil tek bir kişi tarafından bulunmamıştır, yaklaşık yüzyıl boyunca dünyanın dört bir yanında ortaya çıkan buluşların bir araya gelmesiyle ortaya çıkmıştır. Modern otomobilin ortaya çıkışının yaklaşık 100.000 patent alımı sonrasında gerçekleştiği tahmin edilmektedir. Şu anda dünya üzerinde birbirinden farklı tasarım ve amaca sahip sayısız otomobil modeli mevcuttur. Bunların içlerinde öyle modeller vardır ki, fiyatları ile adeta dudak uçuklatmaktadır.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, dünyanın en pahalı otomobillerine hep birlikte göz atalım. Bu otomobillerin fiyatlarını gördüğünüzde şaşkına döneceksiniz. Özel tasarlanmış dünyanın en pahalı otomobilleri listesinin ilk sırasındaki modelin fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten.

İşte dünyanın en pahalı 20 otomobili;

Popüler Haberler