İşte yakın gelecekte satılacak yeni nesil otomobiller

Yakında elektrikli otomobiller devri başlayacak. Hatta yavaş yavaş başladı. Peki bu yeni çağa hazır mısınız?

Otomobil sektöründe çok önemli bir zaman diliminden geçiyoruz. Belki de birkaç sene sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü pek çok üretici elektrikli modelleri odağına almış durumda. Önümüzdeki süreçte pek çok elektrikli model satışa sunulmuş olacak.

Peki yeni nesil otomobiller neye benzeyecek? Nasıl bir tasarıma sahip olacak? Bu sorunun cevabı Münih Otomobil Fuarı’nda ortaya çıktı.

Almanya’da gerçekleşen fuarda yakın gelecekte satışa sunulacak olan otomobiller de ortaya çıktı.

Aslında geleceği pek böyle hayal etmemiştik. Genel olarak geçmişte, 2020’li yıllar için uçan arabalar tasvir edilirdi. Fakat şimdiye baktığımızda elektrikli otomobillere bile yeni yeni geçmeye başladığımızı görüyoruz.

Fakat gelecekte otonom araçların yaygınlaşacağını öngörmek pek de zor değil. En azından elektrikli otomobiller bu teknoloji için ilk adım olabilir. Muhtemelen elektrikli otomobillerden sonra sırada otonom araçların gelişmesi olacak.

Sonuç olarak bekleyip göreceğiz. Fakat yakın gelecekte satışa sunulacak otomobillerin de farklı bir havaya sahip olduğu kesin. Özellikle de Renault’un bu konuda önemli yatırımları var gibi görünüyor. Tabi ki bizim TOGG’u da unutmamak gerek. Şimdi sizleri yakın gelecekte yollarda olacak otomobillerle başbaşa bırakalım.

BMW i Vision Circular

Popüler Haberler