İşte yeni nesil Renault Captur Ocak ayı fiyatları!

Yeni nesil Renault Captur'un, versiyon seçeneklerine ve Ocak ayı fiyat listesine hep birlikte göz atalım.

Otomobil pazarındaki fiyat değişkenliği devam ederken, 2020 Renault Captur fiyatlarında sembolik nitelikte bir zam yaşandı.

Clio, Kadjar, Megane, Symbol, Koleos, Captur gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran ve modelleri ülkemizde de oldukça beğenilen Renault, 2020 model sıfır araç modellerine ait fiyat listesini güncelledi.

Zaten içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını nedeni ile otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik fiyatlara yansımışken, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ÖTV zammı ve kur farkı nedeni ile değişen fiyatlar derken, Ocak ayının güncel fiyat listesi de belli oldu.

Sınıfının en çok tercih edilen modellerinden birisi olan 2020 Renault Captur'un, güncellenen fiyat listesinde 58 TL ile 97 TL fiyat artışlarının gerçekleştiği görüldü. Adeta sembolik nitelikte olan zam artışı ise meraklılarını gülümsetti. Eğer fiyatlardaki bu düşük artışın sebebini merak ediyorsanız hemen söyleyelim, yeni yıl ile beraber MTV'ye gelen artıştan kaynaklı. Yani bu artış, Reanult da olduğu gibi, diğer tüm otomobil firmalarının araçlarına da yansımış durumda.

Güncellenen fiyat listesine göre, 2020 Renault Captur'un en düşük modeli ile en yüksek pakete sahip modeli arasında 135 bin liralik bir fiyat farkı mevcut.

İşte 2020 Renault Captur modellerin yer aldığı yeni fiyat listesi;

Popüler Haberler