Land Rover Defender Türkiye fiyatı ile dudak uçuklatıyor!

Yenilenen ve teknolojik özelliklere kavuşan Land Rover Defender'ın dudak uçuklatan Türkiye fiyatı açıklandı.

İkonik arazi araçlarından biri olan ve 70 yılı aşkın zamandır üretilen Land Rower Defender yenilendi ve Türkiye pazarında satışa sunuldu. 1948 yılında ilk kez Amsterdam Otomobil Fuarı’nda tanıtıldıktan sonra dünyayı keşfetmek isteyen kaşiflerin yol arkadaşı olan Land Rover Defender, en yeni teknolojilerle tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Land Rover Defender Türkiye fiyatı ile dudak uçuklatıyor!

Yeni Land Rover Defender, 4 Temmuz itibariyle Borusan Otomotiv Land Rover Yetkili Satıcıları’nda 1.030.000 TL’den başlayan liste fiyatıyla (yanlış okumadınız bir milyon 30 bin TL) görücüye çıkıyor.

İlk olarak Defender 110 versiyonuyla Türkiye’de yollarla buluşacak olan Yeni Land Rover Defender’da, 240 HP güç üreten D240 2.0 litrelik dizel motorla birlikte, S, SE, HSE ve First Edition olmak üzere 4 farklı donanım seçeneği sunuluyor.

Dört farklı aksesuar paketi

Yeni Defender, Explorer, Adventure, Country ve Urban aksesuar paketleriyle sürücülerine kendi dünyalarına en uygun Defender’ı oluşturma imkanı tanıyor. Yan gövdeye monte edilen taşıyıcı çanta, tavan rafı, stepne kapağı gibi detaylar ile sunulan Explorer Pack, her türlü arazide iz bırakmak isteyenler için tasarlanan özellikleriyle seçenekler arasında yerini alıyor.
Tüm koşullara hazırlıklı olmayı sağlayan Country Pack’te ise, taşınabilir yıkama sistemi ve tam boy yükleme alanı bölmesi kullanıcılara sunulan özellikler arasında bulunuyor.

Yeni yollar keşfetmek istendiğinde Adventure Pack ile gelen entegre hava kompresörü ve koltuk sırt çantası gibi aksesuarlar, doğanın zorluklarıyla mücadele ederken sürücülere kolaylık sağlıyor. Ayrıca, parlak metal pedallar ve parlak arka sürtünme plakası gibi özellikleri ile şehir hayatına hükmetmeye hazırlanan Urban Pack de yine tercih edilebilen aksesuar seçenekleri arasında yer alıyor.

Popüler Haberler