Makul fiyatlı sağlam ve güvenilir 5 otomobil

Yeni bir araba satın alırken en önemli faktörlerden biri aracın güvenilirliğidir. Modern arabalar uzun süre dayanacak şekilde tasarlansa da, bazı modeller diğerlerinden daha iyi performans gösterir.

Peki güvenilirden ne kastediyoruz?

 Yolda dayanıklı olacak, gelişmiş güvenlik sunacak, daha az yakacak ve karşılaştığı en ufak bir kazadan bile sağlam çıkabilecek.

Kulağa oldukça iyi geliyor fakat bu özelliklere sahip araçlar oldukça pahalı diye düşünmeden edemiyorsunuz biliyoruz. Bu nedenle bu galerimizde size saydığımız özelliklere sahip nispeten çok da pahalı olmayan otomobilleri anlatacağız. Hem güvenilir hem de alım gücü daha makul olan 5 araba listesi haberimizde.

1.      Toyota Prius

Toyota'nın uzun süredir çalışan hibrit arabası, güvenilirlik açısından Tüketici Raporları listesinin başında yer alıyor. Prius, 121 beygir gücü için iyi bir elektrik motoruna sahip 1.8 litrelik dört silindirli bir motorla çalışıyor. Prius ‘un geniş kabini ve yakıt performansı ile Toyota sağlamlığı ve güvenilirliği düşünüldüğünde değerlendirilmesi gereken otomobillerin ilki olmaktan kaçamıyor.

Popüler Haberler