Skoda Vision IN tanıtıldı

Skoda yeni dinamik yapısı ile dikkat çeken SUV modeli Vision IN modelini tanıttı.

Skoda tarafından özel bir etkinlik ile tanıtımı gerçekleştirilen Vision IN katılımcıları etkilemeyi başardı. Kullanıcılara sunulması beklenen son versiyon ile büyük oranda benzerlik gösteren Vision IN modeli, Skoda’nın bundan sonra SUV modellerinde daha dinamik bir yapı ile kullanıcıların karşısına çıkacağının sinyallerini veriyor.

Konsept tasarım olarak tanıtılan yeni SUV modeli Vision IN Skoda markasının Hindistan pazarına yönelik olarak planladığı önemli yatırım projelerinde çok önemli rol oynayacak bir tasarım olarak tanıtıldı. Şuanda konsept bir tasarım olarak tanıtılan Vision IN isimli SUV modelinin 2021 yılı sonuna kadar seri üretime geçirilerek kullanıcılara sunulmasının planlandığı belirtildi.

Vision IN konsept modelinin tanıtımını gerçekleştiren Skoda, bu model ile gelecekte kullanıcılara sunacağı SUV modelleri için ön planlama yaparak tasarım konusunda geri dönüşlerden faydalanmayı planlıyor.

Aracın ön kısmında yer verilen ışıklandırılmış ızgaralar sportif görünümü tamamlarken, tasarımda yer verilen dinamik çizgiler araca kaslı bir görünüm sağlıyor. Aracın kokpit kısmında kullanılan ve dinamik tasarımı adeta ön plana çıkaran canlı renklere yer verilmesi aracın tasarımını çekici kılıyor. Sportif yapısı ile dikkat çeken Vision IN isimli SUV konsepti ile Skoda önümüzdeki dönemlerde üreteceği SUV modellerinde genç kullanıcıları hedefleyeceğini gösteriyor.

Skoda tarafından araçla ilgili verilen resmi bilgilerde Vision IN isimli SUV modeli 4.256 milimetre aks mesafesine ve 1.589 milimetre yüksekliğe sahip olarak tanıtıldı. Motor, aks mesafesi ve yükseklik bakımından Skoda Vision IN modelinin Avrupa piyasasında sunulan Skoda ailesinin diğer üyeleriyle bazı benzer özelliklere sahip olduğu görülüyor. 1,5 litreli benzli bir motor ile tanıtımı gerçekleştirilen Vision IN isimli konsept SUV modeli, 150 PS güç üretebiliyor ve 250 Nm tork değerini kullanıcılara sunabiliyor. Konsept tasarım maksimum 195 km/s hıza çıkabiliyor. 0’dan 100 km/s hıza sadece 8,7 saniyede ulaşabilen Skoda Vision IN modeli aynı zamanda oldukça çevreci bir model olma özelliğini de taşıyor. Kokpit bölümünde geri dönüştürülmüş çevreci malzemeler kullanıldığı belirtilen, aracın ilk aşamada Hindistan pazarı için tasarlandığı açıklandı.

Popüler Haberler