Call of Duty Mobile Ramazan içerikleri ile karşımızda!

Milyonların mobil cihazlarında severek oynadığı Call of Duty Mobile Ramazan içerikleri ile karşımıza çıkıyor. 3. sezonda bakalım bizleri neler bekliyor?

Call of Duty: Mobile, iOS ve Android telefonlarda milyonları ekran başına kitlemeye devam ediyor. 3. sezon ve Ramazan Ayı etkinlikleri ile karşımıza çıkan CoD: Mobile, oyunculara dolu dolu deneyim sunacak. Biz de Call of Duty 3. sezonuna ve Ramazan içeriklerine dair tüm bilmeniz gerekenleri sizler için listeledik.

Oyunun hikayesi Japonya’da devam ediyor

COD:Mobile, oyun içi hikayesini özel çizgi roman serilerinde devam ettiriyor. Önceki sezonlarda Alcatraz hapisanesinde esir tutulan Hidora Kai, dünyadaki tüm elektronik cihazları devre dışı bırakma planı için Alcatraz’dan kaçmıştı. Ancak arkasında bıraktığı laptop’ta başka bir suç örgütü lideri ile olan bağlantısı açığa çıkmıştı. Bunun üzerine General Shepherd ve Yüzbaşı Price, diğer suç örgütü lideri olan Menendez’i sorguya çekti. Elbette iki büyük ustanın taktiklerine dayanamayan Menendez, Hidora Kai’nin Japonya’da saklandığını itiraf etti. Böylece oyunun yeni sezonu, Hidora Kai’nin peşinden oyuncuları Japonya’ya sürüklüyor.

Popüler Haberler