Dishonored Exclusive: Stealthy oyunu için ilk oynanış Videosu

2012 ile birlikte büyüyen oyun dünyasında yeni bir oyun daha karşımızda!

2012 ile birlikte oyun dünyası dur durak bilmeden son hızla gelişmeye devam ediyor. Fransız Arkane Studios'un geliştireceği, ilk duyumları aldığımız günden beri merakla beklediğimiz Dishonored oyunu için ilk görüntüler ve oynanış videosu internete sızdı.

Oyun severleri gerçekten çok etkileyecek yeni videoda, Arkane Studios müthiş bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Bütün Dünya'nın gözünün üzerinde olduğu GDC 2012 'de ilk görüntüler ortaya çıktı. Video'da karşımızda oyunun yapımcılarından Harvey Smith ve Raphael Colantino arasında oyun hakkında geçen kısa diyalog çıkıyor. Oyun hakkında ve oynanışı hk. detaylı bilgi veren yapımcılar tanıtımda enine boyuna oyunu konuşuyorlar.




Oyun hakkında yapımcı Harvey'in sözlerinden kısa bir örnek verecek olursak:
"Harvey'e göre Dishonored, bir Steampunk şehri olan Dunwall'da geçecek. Biz oyunda doğaüstü güçlere sahip bir suikastçı olan Corvo'yu canlandıracağız. Kendisi bir kumpasa gelmiş ve şehrin Empress'inin kurban gittiği bir cinayet üzerine yıkılmış. Doğal olarak biz de adımızı temizlemek için uğraşıyoruz ve elbette intikam için." dedi.

İşte karşınızda yeni tanıtım videosu:

Warface oyununun yeni videosu sunuldu!
Ninja Gaiden 3'ün çıkış videosu yayınlandı!
Batman Arkham Shadow duyuruldu, efsane seri geri dönüyor
Sonraki Haber