Eylül ayının en çok indirilen PS5 oyunları belli oldu

Eylül ayında en çok indirilen PlayStation 5 oyunları hangisi merak ediyor musunuz? İşte Eylül 2021'in en çok indirilen ilk 10 PS5 oyunu.

Ev tipi oyun konsolu denildiği zaman akla ilk gelen isim olan PlayStation, oyun dünyasının gündeminde kalmaya devam ediyor. Uzunca bir süre çıktı çıkacak, geldi gelecek diye beklediğimiz PlayStation 5, bir süredir hayatımızda. Bununla birlikte şimdilerde en çok merak edilen konular ise, PlayStation 5'e hangi oyunlar çıkacak, hangi oyun ne zaman çıkacak veya en çok indirilen ya da oynanan PlayStation 5 oyunu hangisi gibi şeyler.

İşte Eylül ayının geride kalmasının ardından en azından bu sorulardan birine kesin ve net bir yanıt verebilme imkanını bir kez daha bulmuş olduk. Buna göre 2021 yılının Eylül ayında en çok indirilen PlayStation 5 oyunu Kena: Bridge of Spirits oldu.

İkinci sırayı basketbol severlerin büyük bir keyifle oynadıkları NBA 2K22 oyunu alırken, listenin üçüncü sırasında ise Diablo II: Resurrected'ı görüyoruz. İşte PlayStation 5 dünyasında, PlayStation Store'den en çok indirilen ilk 10 oyunun tam listesi.

1. Kena: Bridge of Spirits

Popüler Haberler