Nintendo Switch’e gelecek yeni oyunlar açıklandı!

Son Nintendo Direct Mini video sunumunda, Switch’e gelecek olan yeni oyunlar açıklandı.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Nintendo Direct sunumunun ardından konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan 2K Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Küresel Pazarlama Başkanı Melissa Bell; "En büyük oyunlarımızdan bazılarını Nintendo Switch platformuna getirmekten dolayı çok heyecanlıyız. Bunlar, dünya çapında milyonlarca hayranı olan en başarılı oyunlarımızdan ve şimdi onları Nintendo Switch'e getirmek, daha fazla oyuncunun eline geçerken bu deneyimlere bir hareketlilik unsuru eklediğimiz anlamına geliyor." sözlerine yer verdi.

Yapılan Nintendo etkinliğinin ardından yayınlanan Nintendo Direct Mini video sunumunda, Switch’e gelecek olan yeni oyunlar açıklandı. 2020 yılında Nintendo Switch için gelecek farklı türde oyunlar, oyuncuların dikkatini oldukça çekeceğe benziyor. Üstelik bu oyunlardan bazıları çıktı bile! Çıkan oyunların arasında; Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, Panzer Dragoon: Remake ve Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy gibi oyuncular tarafından fazlaca ilgi gören oyunlar da yer alıyor.

Nintendo Switch sahiplerini sevindirecek diğer bir gelişme de 2K, BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection ve Borderlands Legendary Collection oyunlarının 29 Mayıs 2020 gibi yakın bşr tarihte Nintendo Switch’e gelecek olması. Ayrıca Mynet haberinde Nintendo Direct Mini, şu anda mevcut olan Nintendo Switch oyunları Ring Fit Adventure için ücretsiz güncelleme, Pokémon Shield ve Pokémon Sword için yaklaşan ücretli DLC hakkında daha fazla ayrıntı ve Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 için gelecek ilk dövüşçü ile ilgili bilgilere yer verdiği de belirtildi.

Dilerseniz Nintendo Switch’e gelecek yeni oyunlara hep birlikte göz atalım.

İşte Nintendo Switch’e gelecek yeni oyunlar;

Popüler Haberler