Tüm zamanların en çok satan 10 video oyunu!

Tüm zamanların en çok satan video oyunlarını sizler için derledik. Listedeki bazı oyunlar sizi şaşırtabilir.

Gün geçmiyor ki, yeni bir video oyunu karşımıza çıkmasın. Yeni oyunların sürekli olarak piyasaya çıktığı günümüzde ise, video oyunlarındaki çeşitlilik ve pazar artarak büyümeye devam etmekte.

Öyle oyunlar var ki, söz konusu olduklarında, akla ilk olarak satış rakamları ile elde ettikleri ünleri gelir. Tüm zamanların en çok satan video oyunlarını derlediğimiz bu listemizde, haklı olarak en çok ilk sırada hangi oyunun yer aldığını merak ediyorsunuz.

Bugüne kadar en çok satan video oyunu, Minecraft olmakla birlikte, Tetris ve Grand Theft Auto V, 135 milyondan fazla kopya satan diğer oyunlardır. Tek bir platformda en çok satan oyun ise Wii konsolu için yaklaşık 83 milyon satışla Wii Sports'dur. Muhtemelen birçoğunuz Wii Sports oyunundan böyle bir satış rakamı beklemiyordunuz.

Tüm zamanların en çok satan video oyunları lisemizde öyle oyunlar var ki, listede gördüünüzde sizi şaşırtabilir. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri tüm zamanların en çok satan bilgisayar oyunları ile başbaşa bırakalım.

Not: Listemizi hazırlarken, satış oranı düşük olan oyunlardan başlayarak, satış oranı daha yüksek oyunlara ilerleyecek şekilde sıraladık.

İşte tüm zamanların en çok satan bilgisayar oyunları;

Popüler Haberler