Valheim hile kodları nelerdir? Tüm hileler - 2021

Son dönemin en popüler oyunları arasında yer alan Valheim hileleri bir çok kullanıcı için kolaylıklar sağlamakta. Biz de bu hile kodlarını sizler için derledik!

İskandinav temalı bir hayatta kalma oyunu olan Valheim, 2 haftada 2 milyondan fazla indirilerek son zamanların en popüler oyunları arasında yerini almayı başarmıştı. Valheim oyununun aynı zamanda dünyanın en popüler oyun platformlarından olan Steam’de son günlerde en çok konuşulan oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Dilerseniz biraz oyundan bahsedelim. Bu oyunda oyuncular, üzerlerinde sadece kıyafetleri ile büyük bir haritanın ortasına bırakılıyor. Daha sonra oyuncular bir yandan kendi yerleşimlerini kurmaya çalışırken, diğer yandan ise rakip oyuncular, canavarlar vb. dış etmenlere karşı kendi alanlarını korumaya çalışıyorlar.

Ayrıca Valheim'de Türkçe arayüz ve altyazı desteği de bulunuyor.

Oyuna ait hile kodları ise, oyunu oynamakta zorlanan bir çok kullanıcı için kolaylıklar sağlamakta. Valheim hileleri neler? Valheim hile kodları neler? Valheim'de hile kodları nasıl çalışır? vb aramaları yaparken haberimize ulaştıysanız doğru yerdesiniz.

Bu içeriğimizde Valheim'de kullanabileceğiniz hile kodlarını sizler için listeledik. Dilerseniz yetenek arttırma kodları, sunucu admin komutları ve diğer çeşitli hileler olmak üzere sınıflandırılan bu hile kodlarının hangileri olduklarına ve hangi hile kodununun ne işe yaradığına hep birlikte göz atalım.

Not: F5'e basarak Valheim'ın konsolunu açabilirsiniz. Listelenen kodlara erişebilmek için imacheater yazmanız yeterli. Hileleri devre dışı bırakarak normale dönmek istiyorsanız tekrardan imacheater yazmanız yeterli olacaktır.

İşte Valheim hile kodları!

Popüler Haberler