Gelmiş geçmiş en iyi 20 Netflix Filmi!

Netflix orijinal yapımlarının bulunduğu, 20 filme yer verdiğimiz listemizi hazırlarken IMDb puanlarını dikkate aldık.

Kendimizi evlerimize hapsettiğimiz şu korona günlerinde, yapılacak en iyi şeylerden biri de film izlemek olsa gerek. Elbette her film türünün de ayrı bir tadı var ve film severler bu anlamda oldukça seçici. Sizler de film seçme konusunda kararsızsanız, meraklanmayın bu konuda sizlere yardımcı olacağız.

Tabiki film denildiğinde akla ilk gelen platformlardan biri de, özellikle de son dönemlerde birbirinden kaliteli birçok önemli filmin yapımına imza atmakta olan online dizi ve film izleme platformu Netflix geliyor.

Farklı türlerde, farklı dillerdeki Netflix orijinal filmleri, şirketin yapımcılığa adım attığı 2015 yılından sonra kısa sürede film festivallerinde, hatta ödül sezonunda etkili yarışçılar haline geldi. Eğer Netflix'in orijinal filmleri arasından hangisini izleyeceğinize karar veremiyorsanız ödüllü Netflix filmleriyle dolu listemiz ilginizi çekebilir! 

Netflix filmlerine yer verdiğimiz listemizde tüm zamanların en çok izlenen yapımları yer almakta. Ayrıca Netflix orijinal filmlerinden oluşan listemizi hazırlarken, film seçimlerinizde kolaylık sağlaması için, filmleri IMDb puanlarına göre sıraladık.

İşte gelmiş geçmiş en iyi 20 Netflix filmi;

Popüler Haberler