Netflix'de izlemelik en iyi film tavsiyeleri!

Netflix’in şu ana kadar yayınladığı içerikler içinde, mutlaka izlemeniz gereken en iyi filmleri sizler için bir araya getirdik.

To All the Boys I’ve Loved Before

Janny Han tarafından yazılan romandan uyarlama bir filmdir. Üç serilik kitabın ilk kitabı olan Sevdiğim Tüm Erkeklere, Türkiye’de Pegasus Yayınları tarafından basılmış, 2018 yılında Netflix tarafından filme çekilmiştir. Filmin konusuna değinecek olursak;

Lara Jean adındaki baş kahramanımız aşkı yaşayanlardan değil de yazanlardan. Şöyle ki; kendisi bu yaşına kadar aşık olduğu tüm erkeklere, onlara hiçbir zaman söyleyemeyeceği duygularını içeren bir mektup yazar. Lara Jean, kimse ulaşmasın diye bu mektupları saklar fakat bir gün bu mektuplar beklenmedik şekilde sahiplerine ulaşır. Hem de aynı anda! Bundan sonra Lara Jean’in aşk hayatında karmaşıklıklar başlar.

Jenny Han’in aynı isimli romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Susan Johnson oturuyor. Lara Jean Covey karakterini Lana Condor’ın canlandırdığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca John Corbett, Noah Centineo, Janel Parrish, Israel Broussard, Andrew Bachelor gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu ise Sofia Alvarez tarafından kaleme alınıyor.

Popüler Haberler