20 Yaş altı sokağa çıkma yasağı ile gelen komik Twitter paylaşımları!

Dün akşam, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yaşın altındaki kişilere sokağa çıkma yasağı geldiğini bildirmesinin ardından Twitter birbirinden komik paylaşımlar ile çalkalandı.

Koronavirüs ile mücadelede alınan yeni tedbirler kapsamında, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yaşın altındaki kişilere sokağa çıkma yasağı geldiğini açıklamasının ardından, Twitter üzerinden yapılan birbirinden komik paylaşımlar herkesi güldürdü.

20 Yaş altı sokağa çıkma yasağı ile gelen komik Twitter paylaşımları!

Koronavirüsün yayılma hızını durdurmak için dünya da olduğu gibi ülkemizde de çeşitli önlemler alınmaya devam ediyor. Özellikle de son dönemde alınan kararlar ile bu önlemler daha da artırılarak sıkılaştırıldı. Dün akşam, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte 20 yaş altı vatandaşlara sokağa çıkma yasağının getirilmesi ise bunun son örneğiydi.

Bu karar ile birlikte sosyal medyada Aleyna Tilki başta olmak üzere Şahin Kendirci ve Beren Gökyıldız gibi genç şarkıcılar ve çocuk oyuncuların da sokağa çıkamayacak olduğu konuşulmaya başlandı. Bunun yanında Twitter üzerinden 20 yaş altı vatandaşlara sokağa çıkma yasağına dair, birbirinden komik paylaşımlar herkesi güldürdü. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan o paylaşımlara hep birlikte göz atalım;

YouTube Shorts ile TikTok uygulamasına rakip olacak!
En fazla takipçisi olan 15 TikTok hesabı!
Tesla seve seve fiyatlarını düşürdü, sırada daha uygun fiyatlı modeller var
Sonraki Haber