En çok abonesi olan 20 Türk YouTube kanalı

YouTube Türkiye'de işler çok hızlı değişiyor. İşte güncel verilere göre en çok abone sayısına sahip olan 20 Türk YouTube kanalı!

YouTuber'lık son dönemin en popüler işlerinden biri haline geldi. Pandemi ile birlikte insanların karantinada kalması video paylaşım sitelerine olan ilgiyi arttırdı ve bu da YouTube gibi mecraların ziyaretçi sayısını gözler görülür biçimde yükseltti. Bahsini ettiğimiz ilginin kanalların abone sayılarına da yansıdığını net bir şekilde söyleyebiliriz. Bu haberimizde ise Türkiye'nin en fazla abone sayısına sahip olan 20 kanalını sizler için bir araya getiriyoruz.

Listemize göz attığımız zaman çocuk oyun kanalı sayısının bir hayli yüksek olduğuna şahit oluyoruz. Giderek sanal hale gelen dünyamızda çocukların ve hatta bebeklerin bile telefonlardan YouTube videoları izlediği bir gerçek. Bu da çocuk kanallarının izlenme oranlarını etkileyen en önemli etkenlerin başında geliyor. Zaten listemizde TRT Çocuk, Oyuncu Yusuf, Afacan TV, Sevimli Dostlar ve OYUNCAKOYNUYORUM ismindeki çocuk kanallarının hatırı sayılır abone sayılarına ulaştığı da görülüyor.

Zirvede ise bir müzik kanalı olan netd müzik yer alıyor. 19 milyonu aşkın kişi tarafından takip edilen kanal, usta müzisyenler ile çalışmalarının karşılığını almış gibi gözüküyor. Dilerseniz galerimiz hakkında daha fazla ip ucu vermeden listenin tamamına bir bakmış olalım. İşte en çok abonesi olan 20 Türk YouTube kanalı!

Popüler Haberler