En çok beğenilen Instagram paylaşımları 2020

Instagram’da şimdiye kadar en çok like alan paylaşımlar hangileri? İşte en çok beğenilen Instagram paylaşımları 2020 listesi!

Günümüzde sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi de Instagram. Hali hazırda Facebook bünyesinde bulunan Instagram yoluna basit bir fotoğraf paylaşma uygulaması olarak başlamıştı. Kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan bu basit uygulama rekor fiyata Facebook çatısı altına girdi.

Facebook bünyesinde büyüme hızını arttırarak sürdüren Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olmuş durumda.

Instagram’ın 1 milyarın üzerinde kullanıcıya ulaşması, bu uygulama üzerinde fenomen olmayı da cazip hale getirdi.

Özellikle ülkemizdeki gençler arasında Instagram kullanımının Facebook ve Twitter’a oranla çok daha yaygın olduğunu söyleyebiliriz. Hal böyle olunca, bu platform üzerinde paylaştığınız gönderinin fazla like alması başka bir değişle fazla beğenilmesi de önemli oluyor.

Peki şimdiye kadar Instagram’da en çok beğenilen gönderiler hangileri dersiniz? Genel olarak aklınıza bazı popüler isimlerin çeşitli gönderileri gelebilir. Fakat bu doğru değil.

En çok beğenilen Instagram paylaşımları 2020 listemizin 1 numarasında basit bir yumurta fotoğrafı bulunuyor. Evet yanlış okumadınız, yalnızca basit bir yumurta. Üstelik bu beğeni sayısı baz alındığında bu yumurta paylaşımının yanına bile yaklaşan yok.

Listede yer alan diğer isimlerin ise dünyaca ünlü simalar olduğunu görüyoruz. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri şimdiye kadar dünya genelinde en çok beğenilen Instagram paylaşımları 2020 listemizle başbaşa bırakalım.

Instagram'ın en çok beğenilen paylaşımları

Popüler Haberler