En çok takipçisi olan Instagram hesapları 2020

Instagram’ın gerçek fenomenleri onlar! İşte en çok takipçisi olan Instagram hesapları.

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte pek çok alışkanlığımız da değişti. İnternetin yaygınlaşması ve ceplerimize kadar girmesi, bizleri her an sosyal medyaya bağlı hale getirdi.

Bugün dilediğiniz herhangi bir yerden sosyal medyaya bağlanmak çok kolay. Yeter ki yanınızda internet bağlantısı mevcut bir telefonunuz olsun.

En çok takipçisi olan Instagram hesapları 2020

Genel olarak sosyal medya denildiğinde insanın aklına gelen ilk mecra Instagram ya da Twitter oluyor. Çünkü son dönemde hem Instagram’ın, hem de Twitter’ın fazlasıyla popüler olduğunu söyleyebiliriz.

Facebook’u ise bu mecralardan farklı bir yere koymak gerekiyor. Çünkü Facebook artık eski popülaritesinin çok uzağında. İnsanlar artık Facebook’u bazı forum ve bloglara abone olurken kolaylık olsun diye kullanıyorlar. Yoksa genel itibariyle Facebook üzerinde paylaşım yapanların sayısı hayli kısıtlı diyebiliriz.

Artık kullanıcılar paylaşımları için Facebook yerine Instagram’ı tercih ediyorlar. Instagram’ın günümüzün en popüler sosyal medya organı olması, bu platformda popüler olmanın önemini de arttırıyor.

Günümüzde belli bir takipçi kitlesinden fazlasına sahip olanlar kendilerini fenomen olarak tanımlıyorlar. Yani 50K gibi bir takipçi sayınız varsa sizde fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz demektir.

Fakat dünya geneline baktığımızda asıl Instagram fenomenlerinin çok daha fazla takipçiye sahip olduklarını görüyoruz. Peki en çok takipçisi olan Instagram hesapları hangileri?

Bu yazımızda 2020 itibariyle en çok takipçisi olan Instagram hesapları listemizi sizlerle paylaşacağız.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu liste ile başbaşa bırakalım.

En çok takipçiye sahip Instagram fenomenleri!

Popüler Haberler