Sokağa çıkma yasağı sonrası yapılan komik paylaşımlar!

Türkiye'deki 31 şehirde sokağa çıkma yasağı sonrası oluşan yoğunluk sosyal medyaya malzeme oldu. İşte birbirinden eğlenceli paylaşımlar.

Türkiye, koronavirüs ile mücadeleye dur durak bilmeden devam ediyor. Son iki hafta içerisinde birçok önlem paketi açıklayarak bunları derhal uygulamaya koyan devlet yetkilileri, son olarak dün sokağa çıkma yasağını açıkladı. Hafta sonu güzel havayı da fırsat bilenlerin sağlığını riske atmak pahasına dışarıya çıkmasını engellemek adına alınan yasak kararı sonrası, insanlar panik halinde sokağa doluştu. Bilinçsiz bir şekilde yapılan yağmalamalar çirkin görüntüler ortaya çıkartırken, virüsün yayılma hızının artmasından endişe ediliyor.

Fırın ve market izdihamları sonrası yapılan en komik paylaşımlar!

Dünkü sokağa çıkma yasağının gece yarısından itibaren uygulanacağı açıklandıktan sonra insanlar bakkal, market ve fırınları doldurdu. Sosyal mesafeyi hiçe sayanlar izdihama sebep olurken, ilginç fotoğraflar ortaya çıktı. Sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılan bu fotoğraflara komik kalemşörlerin mizah yeteneği de eşlik edince, ortaya yüzleri güldüren manzaralar çıktı. İşte fırın ve market izdihamları sonrası yapılan en komik paylaşımlar!

Popüler Haberler