Akıllı telefon almayı düşünenler işte en iyi seçenekler!

Akıllı telefon almayı düşünenler için muazzam bir tavsiye videosu hazırladık. Bu telefonlar varken amiral gemisi modellerine ihtiyacınız olmayacak!

Günümüzde akıllı telefon fiyatları belli bir limitin üzerine çıkmış durumda. Çok değil birkaç sene öncesinde 3000 TL seviyelerine yeni çıkan bir iPhone modelini alabiliyorduk. Hatta tam ekran tasarımına sahip ilk iPhone modeli ülkemizde 6099 TL'den satışa çıkmıştı. 

Şimdiye baktığımızda ise iPhone 12 mini bile 10000 TL'lik uçuk bir etiketle satışa çıktı. 6000 TL seviyelerine ise orta segment modeller satılmaya başlandı.

Fakat doğru telefonu seçtiğinizde 4000 TL altına da muazzam kalitede modeller bulmanız mümkün. Dilerseniz hazırladığımız yeni videoda bu modellerin hangileri olduğuna göz atabilirsiniz.

Akıllı telefon almayı düşünenler işte en iyi seçenekler!

Dileseniz 4000 TL altına alabileceğiniz en iyi modeller için hazırladığımız içerik videomuza aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni videomuz ile ilgili sorularınızı bu videonun altında bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Eğer bu modellerden birisine sahipseniz 2 - 3 yıl boyunca yeni bir telefona ihtiyacınız olmayacaktır. Zaten 2 - 3 yıl içerisinde de 5G hizmeti ülkemizde kullanıma sunulacağı için yeni bir telefon şart olabilir.

Açık konuşmak gerekirse telefonlar için servet ödemek çok da mantıklı değil. Elbette eğer durumunuz varsa en iyisini kullanmak isteyebilirsiniz. Bunda hiç bir yanlış yok. Fakat kalkıp da yeni bir iPhone için 15.000 - 20.000 TL ödemek çok da makul görünmüyor.

Önümüzdeki süreçte daha düşük bütçeli bazı modeller için de benzer videolar hazırlayacağız. Bizleri takip etmeyi unutmayın. 

Siz sordunuz biz yanıt verdik: Sizden Gelenler #2
Türkiye sosyal medyaya yargı dağıttı | Teknolojioku-Yorum #38
MediaTek Dimensity 9300+ işlemcisini duyurdu, bak işine Qualcomm
Sonraki Haber