Microsoft'un yeni ürünleri ne zaman gelecek? (IE 10,...)

Microsoft 2012 ile birlikte bir çok yazılımını güncelliyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden olan Microsoft firması yazılımlarını güncellemeye devam ediyor. Dünyada en çok çok kullanılan masaüstü yazılımlarını üreten firma bünyesinde bulunan yazılımları 2012 ile birlilkte bir üst versiyona çıkartmaya kararlı.

Son zamanlarda sıkça gündemde olan Windows 8 işletim sistemi ile birlikte entegreli olarak gelecek IE 10, Office 15, Windows Phone 8 gibi ürünlerin hangi tarihte çıkacağı ve Microsoft kullanıcılarıyla buluşacağı hakkında sizleri bilgilendirmek istedik...



Microsoft'un zaman haritası kapsamında 2011 ile 2014 arasında bir yolculuğa çıkalım. Şüphesiz tüm dünyada Office yazılımlarının en başında ve en çok kullanılanı olan Microsoft Office ailesinin yeni üyesi Office 15 2013'ün başlarında gelecek.

Bütün dünyada adını türlü entrika ve araştırmalarda sıkça duyduğumuz Internet Explorer ailesinin yeni üyesi ve versiyonu IE 10, Microsoft'un  yılın sonuna doğru çıkaracağı Windows 8 final sürümü ile birlikte sunacağı biliniyor. Diğer bir söylenti ise Haziran ayında hazır olacağı!


Diğer bir haberimiz ise yine adından çok sık bahsedilen ve çok sık konuşulan mobil işletim sistemi Windows Phone 8 hakkında. Microsoft'un yeni mobil işletim sisteminin 2012'nin sonlarına doğru çıkması muhtemel!




Yeni Windows 8'in ismi değişti!
200 bin dolar ödüllü Microsoft yarışması!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber