MP3'leri kırpmanın en çabuk yolu

Bu araçla MP3'lerinizi kolayca düzenleyebilirsiniz.

Audacity, oldukça hızlı ve taşınabilir bir ses düzenleme yazılımı. Bunu bilmeyen fazla yoktur. Ancak sizlere aynı işi yapan daha iyi bir aracı tanıtacağız. mp3DirectCut adındaki araç mp3 müziklerini kırpmaya odaklanıyor ve bu alanda sizlere bir takım avantajlar sağlıyor.

mp3DirectCut, adından da anlayacağınız gibi MP3 dosyalarını direkt olarak düzenlemenize izin veriyor. Araç ücretsiz kopyala/yapıştır, ses değiştirme (normalizasyon vs.), AAC desteği, toplu düzenleme, duraklatma, kaydedici gibi özelliklere de sahip.

Müziğin belirli bölümlerini seçmenizi, taşımanızı vs. sağlayan birçok düğme ile bu programı çalıştırdığınızda karşılaşmanız mümkün. Bir MP3 dosyası açarak onu biraz kurcalamanız mp3DirectCut'ı kullanmayı öğrenmeniz için yeterli olacaktır. Örneğin bir şarkının ilk bir dakikasını silmek için bu alan içerisindeki bölümü seçebilir ve Edit menüsünden Remove selected elements'i seçebilirsiniz. Silmek istediğiniz bölümü fare ile seçmek yerine Audio alanındaki seçenekleri kullanarak çok daha isabetli bir seçim yapmanız da mümkün olacaktır. Bu arada, mp3DirectCut'da yaptığınız bütün değişiklikleri geri alabilme imkanına da sahipsiniz.

mp3DirectCut, Windows ve Linux'da (Wine yoluyla) çalışıyor ve ayrıca temel MP3 düzenleme ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak bir araç.

Buradan İndirin: mp3DirectCut

Windows 8 rekora doğru gidiyor!
Bebeklere engel koyan Facebook uygulaması!
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber