Windows 11’in hata çözmek için servis ettiği yama yeni bir hataya sebep oldu

Son zamanlarda Windows 11’de baş gösteren hatalarla adından bahsettiren Microsoft, Windows 11 için yayınladığı son yamada da bir şeyleri gözden kaçırmışa benziyor.

Teknoloji dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Microsoft, kuşkusuz bu başarısını Windows işletim sistemine borçlu. Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi olan Windows, son olarak Windows 11 sürümüyle karşımıza çıkarken, ünlü işletim sistemi maalesef son günlerde yeni özelliklerinden ziyade güncelleme sonralarında ortaya çıkan hatalarıyla adından bahsettiriyor.

Özellikle bir önceki güncellemenin ardından birçok kullanıcının bazı programların yanıt vermeme hatası aldığını ve bu durumun oldukça can sıkıcı boyutlara ulaştığı yönündeki şikayetlerini görmezden gelemeyen Microsoft, geçtiğimiz günlerde yeni bir yama yayınlamış ve söz konusu hataların giderilmesini sağlamıştı. Bununla birlikte yeni yamanın da farklı bir hatayı bünyesinde barındırdığının anlaşılması uzun sürmedi.

Windows 11’in hata çözmek için servis ettiği yama yeni bir hataya sebep oldu

Kullanıcılar tarafından yapılan geri bildirimlerden anlaşıldığı üzere, isteğe bağlı son güncelleme paketini kuranlar şimdi de Görev Yöneticisi’nde görsel sıkıntılarla karşılaşıyor. Özel tema kullanımı halinde ortaya çıkan bu hatada Görev Yöneticisi temanın geri kalanına eşlik edemiyor ve görsel açıdan sıkıntılı bir durum ortaya çıkıyor. Öte yandan bu hatanın yalnızca kişiselleştirilmiş tema kullananlarda ortaya çıktığını, ancak varsayılan açık ya da koyu temalardan birini tercih edenlerinse böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtelim. Bakalım Microsoft bu yeni hatası karşısında ne zaman harekete geçecek?

Apple yılın uygulamalarını seçti
YouTube Music'in 2022 Özeti yayınlandı!
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber