Windows 8 artık iPad'da

Windows 8 uygulamanızı, kablosuz bir şekilde PC'nizi yönetir gibi iPad'dan yönetebilirsiniz.

Windows 8 Metro arayüzü için uygulama geliştirenler, yeni işletim sisteminin sunduğu kadar fazla dokunmatik algıya sahip bir tablet ya da dokunmatik ekran bulmanın ne kadar zor olduğunu bilirler. Windows 8 Metro uygulamalarını, Apple iPad üzerinde test etmeyi sağlayan Slashtop firması bir yazılım ile bunu başardı.

Windows 8 uygulamanızı, kablosuz bir şekilde PC'nizi yönetir gibi, iPad'den yönetebilmeniz için, App Store'da 24,99 Dolar fiyat etiketiyle kullanıcıya sunulan Win8 Metro Testbed isimli yazılımı iPad'inize ve ücretsiz Slashtop streamer programını Windows 8 bilgisayarınıza kurmanız yeterli olacaktır.

Geliştiricilerin dokunmatik ekran özelliklerinin nasıl çalıştığını test etmelerine konusunda da Win8 Metro Testbed uygulaması imkan sağlıyor. iPad'de sola kaydırma veya Windows 8 Charms çubuğunu aktif etmek için sağa kaydırma gibi dokunmatik özellikleri gibi Windows 8 uygulamaları arası geçiş için de destekliyor. Uygulama ayrıca, Windows 8 "snaps" özelliğini yani yan yana çalışan iki Metro uygulamasından birini yukarıdan tutup aşağı iterek kapatmayı da destekliyor.

3 basit adımda uygulamayı kurun

Adım 1: iPad'de Win8 Metro Testbed indirin ve yükleyin


Adım 2: Windows 8 PC ÜCRETSİZ Splashtop Streamer indirin ve kurun
Gereksinimleri:
* Windows 8
* 1GB RAM
* 1.6 GHz veya daha hızlı çift çekirdekli işlemci


Adım 3: Bağlantı kurma
Her iki cihazda bir ağ bağlantısı olması gerekir.


Microsoft cephesi yine Apple'ı hedef aldı!
Onlive Desktop, Microsoft ile sorununu çözdü!
Citroen Ami yenileniyor! İşte yeni Citroen Ami!
Sonraki Haber