Yeni logo çok tartışıldı!

Windows'un yeni logosu teknoloji severler tarafından çok eleştirildi..

2012 ile Windows yeni işletim sistemi 8'in beta versiyonunun geleceği haberini duyurmuştu. Kullanıcı önizleme sürümü ile, MS severlerin karşısına çıkmayı planlıyor.

Microsoft yeni işletim sistemiyle birlikte yeni logo hazırlığını uzun zamandır sürdürüyordu. Bu yeni logonun gelişini ve logoyu ve detayları tanıtmıştık.



Yeni gelen logo teknoloji severler ve uzmanlar tarafından çok eleştiri aldı. Kitleler MS'ye böle bir logonun yakışamayacağını ileri sürerek olumsuz yönde eleştiri yağmuruna tuttular.

Konu ile alakalı olarak Microsoft Kullanıcı Deneyimi Direktörü Sam Moreau, blogunda şu yazılara yer verdi : "Windows logosu güçlü ve yaygın olarak tanınan bir işaret, ancak geriye giderek onu incelediğimizde logomuzun evrimleştirmenin Metro stili tasarım prensiplerimizi daha iyi yansıtacağını düşündük. Aynı zamanda önceki logoların güçlü karakteristikleriyle tekrar bağlantı kurma fırsatının da var olduğunu farkettik."

SAM'in açıklamalarına göre yeni gelen logo hem modernliği hem de klasikliği ifade ve temsil ediyor. Windows 1.0'a vurgu yapan yeni logoyu görmeye şimdiden alışsak iyi olacak.

İstanbul'da Oracle toplantısı yapıldı
Viber 13 ayda 50 milyon kullanıcıya ulaştı
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber