2000 TL fazladan vermeye değer mi? Matebook D14 vs Matebook 13 2020

PC pazarına hızlı bir giriş yapan Huawei’nin popüler iki dizüstü modelini karşı karşıya getirdik. İşte Matebook D14 vs Matebook 13 2020 karşılaştırması.

2000 TL fazladan vermeye değer mi? Matebook D14 vs Matebook 13 2020

Genel olarak ürettiği akıllı telefonlar ile dikkatleri üzerine çeken Huawei kendi ekosistemini oluşturma tarafında önemli adımlar atıyor. Kısa süre önce ülkemizde satışa sunduğu PC yelpazesini genişleten Çinli üretici bir dizi modeli satışa sunmuştu.

Bu modellerden özellikle Matebook D14 ve Matebook 13 2020 üzerine pek çok soru geldi. Biz de bu yüzden iki laptop modelini karşılaştırma amaçlı kısa bir video hazırladık. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bilgisayaryar ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon oluyor.  

Matebook D14 ve Matebook 13 2020 karşı karşıya

Videoda da görüldüğü üzere hangi notebook’u seçeceğiniz tamamen size kalmış bir şey. Yani bu dizüstü bilgisayarı alırken ne gibi beklentilerinizin olduğu büyük önem arz ediyor.

Eğer D14 işinizi görecekse fazladan 2000 TL vermeniz pek mantıklı olmayacaktır. Ben bilgisayarı ofis işlerim için istiyorum diyorsanız D14 size fazlasıyla yetecektir. Ayrıca dediğimiz üzere pek çok oyun da D14’te şöyle ya da böyle çalışıyor.

Lakin bana bir tık daha üzeri, biraz daha iyi bir performans lazım diyorsanız, o zaman bütçeyi biraz daha arttırarak Matebook 13 2020 almanız doğru tercih olabilir. Bu noktada karar tamamen kullanıcıya kalmış durumda.