7.800 katılımcı Eylül sonu için SHIB fiyatını tahmin etti!

7.800 katılımcı Eylül sonu için SHIB fiyatını belirledi; Sonuçlara yazımızın devamından hep birlikte göz atalım!

7.800 katılımcı Eylül sonu için SHIB fiyatını tahmin etti!

2021'deki tarihi ralliden sonra, meme kripto para birimi Shiba Inu'nun ( SHIB ) momentumu, sektörü etkileyen genel düşüş momentumuna paralel olarak zayıflıyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, son haftalarda token, yatırımcıların rallinin devam etmesini umarak sürekli pozitif kazançlar kaydetti.

7.800 katılımcı Eylül sonu için SHIB fiyatını tahmin etti!

CoinMarketCap kripto topluluğu, SHIB'nin Eylül 2022'nin sonuna kadar ortalama 0,000015 dolarlık bir fiyatla işlem göreceğini ve yayınlandığı tarihte madeni paranın fiyatından %23'ün üzerinde bir kazanç sağlayacağını tahmin ediyor. Tahmin, fiyat tahmini özelliğini kullanan 7.837 topluluk üyesinin oylarına dayanmaktadır. 

7.800 katılımcı Eylül sonu için SHIB fiyatını tahmin etti! - Resim : 1

SHIB ortalama fiyat tahmini. Kaynak: CoinMarketCap

SHIB olumlu kazanımlar elde ediyor

Yükseliş projeksiyonu, SHIB'nin, diğer varlıkların geniş çaplı satışlar kaydetmesine rağmen, varlığın çoğunlukla yeşil bölgede işlem gördüğü son fiyat hareketi ile ilişkilidir. Bu doğrultuda, en son fiyat SHIB'yi iki aylık düz kazancı tamamlamanın eşiğine getiriyor. Dönem boyunca, varlığın değeri 15 Ağustos'ta zirve yaptı ve 0.000012 dolardan işlem gördü.

7.800 katılımcı Eylül sonu için SHIB fiyatını tahmin etti! - Resim : 2

SHIB aylık grafik. Kaynak: TradingView

Tokenin toparlanması, kısmen ağı bir Proof-of-Stake ( PoS ) protokolüne  geçirecek olan yaklaşmakta olan Ethereum ( ETH ) Merge yükseltmesiyle ilgili haberlerden kaynaklanan küçük, daha geniş bir kripto piyasası rallisinden faydalandı.

İlginç bir şekilde, piyasanın geri kalanı, Federal Rezerv'in artan enflasyonu frenlemek için faiz oranlarını artırma girişimi tarafından baskı altına alındıktan sonra kazanımları sürdüremedi. 

Ayrıca, SHIB ağındaki işlem sayısının, Ağustos 2022 itibariyle 254.227 ile üç ayın en yüksek seviyesine ulaşan sabit bir yükselişi sürdürdüğü düşünüldüğünde, tokene olan ilgi de artıyor. Rakam, 157.889 işlemden %61'lik bir artışı temsil ediyor.

7.800 katılımcı Eylül sonu için SHIB fiyatını tahmin etti! - Resim : 3

SHIB işlem sayısı tablosu. Kaynak: Bloxy.Info

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.