iPhone için en iyi kamera uygulamaları

Apple iPhone için en iyi uygulamaları tercih edin

iPhone için en iyi kamera uygulamaları

Akıllı telefonlar iyi kameralarla geldikçe telefonların ve kameraların hayatımızdaki yerini de aynı oranda artırıyor. Kameraları yönetmenin en iyi yolu da kamera uygulamalarından geçiyor. Ancak o kadar çeşitli ki seçmek zorlaşıyor.

1363978323_best-iphone-camera-apps-camera-replacement.jpg

Telefonlardaki güzelliklerden bir tanesi de kamera uygulamaları. Bu uygulamalar telefonların kamera özelliklerini değiştirecek değil, peki nedir bu uygulamaların faydaları. Bu uygulamalar resimler üzerinde oynamalar yapabilmenize imkan sunmasının yanı sıra tüm özellikleri sizin kontrol edebilmenizi sağlıyor. Odaklamalardan ışık şiddetlerine ISO ayarlarına kadar sizin kontrol edebildiğiniz bir kamera her zaman daha başarılı oluyor ve durumlara göre spesifik ayarlar sağlayabiliyor.


Kitcam

Anılarınızı canlı tutmanın en iyi yollarından biri Kitcam. Beyaz dengeleri ve resimlere kattığı eski tarihi görüntü sayesinde resimlerinizi nostaljik bir havayla saklayabilirsiniz. iPhone’lar için gelen uygulama 0.99$’dan satışa sunuluyor.

1363978348_kitcam-0.jpg

İndirmek için tıklayın

Camera Plus Pro

Camera Plus Pro, Profesyonel iPhone kamera uygulamalarından bir tanesi.İlginç alternatif filtreler ve efektler resimlerinize kendi yorumunuzu katabilmenizi sağlar. Anti-shake, beyaz dengeleri gibi özelliklerle gelen uygulama, 1.99$’dan satılıyor.

1363978401_kdjfj.jpg

İndirmek için tıklayın.

645 Pro

645 Pro iPhone’unuzu daha kapsamlı bir kameraya dönüştürecek. 645 isminin nereden geldiğini merak edenler için, 6x4.5 cm formatında resimler oluşturmasından geliyor. iPhone’un 4:3 ekranıyla daha uyumlu hale geliyor. Uygulamanın ara yüzü de kapsamlı bir kamerayı yönetiyorsunuz hissi uyandırıyor. Bu kapsamlı kamera uygulamasını 2.99$’dan indirebiliyorsunuz.

1363978430_3.jpg

İndirmek için tıklayın.

ProCamera

645 Pro gibi ProCamera da modern bir ara yüze sahip. ISO ayarlarına kadar düzenleyebildiğiniz QR özellikli resim ve videolar sizleri bekliyor. Bu uygulama 3.99$’dan satılıyor.

1363978447_4.jpg

İndirmek için tıklayın.

Camera Awesome

Ücretsiz olarak gelen kamera uygulaması en az ücretliler kadar iyi özelliklere ve ara yüze sahip. Kamera uygulamasının en güzel yanlarından biri tüm özellikleri elle belirleyebilmeniz. İyi bir fotoğrafçı olduğunuz müddetçe kontrol sizin elinizde, resimler de size bağlı. Çok iyi çalışmalar ortaya çıkacaktır.

1363978466_5.jpg

İndirmek için tıklayın.