2700 TL'lik fiyatıyla iPhone 12'ye kafa tutan Android modeli böyle görünecek

OnePlus Nord CE 5G daha piyasaya sürülmedi. Ancak cihazın fiyatı şimdiden belli oldu.

2700 TL'lik fiyatıyla iPhone 12'ye kafa tutan Android modeli böyle görünecek

OnePlus Nord CE 5G, 10 Haziran'da tanıtılacak ve 16 Haziran'da satışa başlayacak. Şimdiden cihazın fiyatının ne kadar olacağı ortaya çıktı.

OnePlus Nord CE 5G, bu hafta markanın Hindistan'daki en ucuz akıllı telefonu olarak bu hafta tanıtılacak. OnePlus Nord CE, Haziran 2020'den itibaren orijinal Nord'a biraz uygun fiyatlı bir alternatif olarak 10 Haziran'da Hindistan'da ve bazı batı pazarlarında piyasaya sürülecek. 

OnePlus Nord CE 5G fiyatı ortaya çıktı

2700 TL'lik fiyatıyla iPhone 12'ye kafa tutan Android modeli böyle görünecek - Resim : 1

Yeni Nord telefonu 22,999 INR (yaklaşık 315 $) karşılığında sunulacak. Bununla kalmayıp cihaz bazı indirimlerle gelecek, yani fiyatı daha da düşecek. Nord Core Edition'ın orijinal Nord'un biraz küçültülmüş bir versiyonu olması bekleniyor ve bu yüzden üçlü kameralı bir telefon gelecek. Telefon, daha iyi portre fotoğrafları için ana kamerayı, ultra geniş açılı kamerayı ve derinlik sensörünü korurken, makro sensör muhtemelen olmayacak.

Şimdi, OnePlus Hindistan web sitesinde HDFC Bank'tan bir belge, kullanıcıların “OnePlus Nord N1” akıllı telefonu satın almaları halinde 23.000 INR fiyatından 1.000 INR indirim almaya hak kazanacağını ortaya koydu. Belge o zamandan beri tekrar güncellendi ve sızdırılan haberlerin doğruluğunu kanıtladı.

OnePlus Nord şu anda Hindistan'da biraz daha pahalı olduğu için fiyatın 22,999 INR olacağı düşünülüyor. Şİmdilik bilinenler bunlardan ibaret. Perşembe günkü lansmana kadar geçen üç gün boyunca daha da ilginç ayrıntılar ortaya çıkacaktır.