2021 model Xiaomi Redmi Note 9 ile ilk temas! Yeni canavar!

Xiaomi bir süre önce Çin'de satışa sunduğu güncellenmiş Redmi Note 9 modelini Avrupa'ya taşıdı. İşte Xiaomi Redmi Note 9T detayları.

2021 model Xiaomi Redmi Note 9 ile ilk temas! Yeni canavar!

Xiaomi yeni fiyat performans modelini Avrupa'ya getiriyor. Kısa bir süre önce Çin'de satışa çıkan Xiaomi Redmi Note 9 5G modeli isim değiştirerek Avrupa'nın yolunu tuttu. Avrupa ve dolayısıyla Türkiye'de Redmi Note 9T ismiyle satılacak olan modelin özelliklerini bu videoda değerlendirdik.

İzleyeceğiniz videoda Xiaomi Redmi Note 9T özellikleri, Avrupa fiyatı, Türkiye fiyatı, hali hazırda ülkemizde satılmakta olan Redmi Note 9 modelinden farklı gibi detaylar yer alıyor. Şimdiden iyi seyirler dileriz. Telefon hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşırsanız mutlu oluruz. Sizlerin yorumları bizler için önemli.

2021 model Xiaomi Redmi Note 9 ile ilk temas! Yeni canavar!

Yeni videomuz ile ilgili sorularınızı bu videonun altında bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Şunu dip not olarak belirtmek gerekiyor. Bu cihazın hali hazırda ülkemizde satılan Redmi Note 9 modelinden en önemli artısı 5G desteğine sahip olması. 5G desteği için kullanılan yonga da performans açısından hayli tatminkar.

Telefonun Türkiye fiyatı videoda da belirttiğimiz üzere çok fazla abartılı olmayacaktır. Hatta söylediğimiz fiyat aralığını da geçmesi pek olası görünmüyor.

Elbette Xiaomi, Redmi Note 9 yerine direkt bu modeli ülkemizde satışa sunsaydı hiç fena olmazdı. Zira Çin'de Redmi Note 9 serisi direkt olarak 5G destekli olarak satışa çıktı.

Muhtemelen bu yıl çıkacak olan telefonların büyük bir bölümünde de 5G desteği olacaktır. Çünkü dünya yavaş yavaş 5G'ye geçiyor. Büyük bir ihtimalle Türkiye'de de 2021 içerisinde 5G tarafında önemli adımlar atılabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.